Menu

Foredrag med Preben Eljkær

image
06. oktober 2022 kl. 08:15

Mit liv som Elkjær

Du kommer tættere på legenden Preben Elkjær i et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter. Preben gennemgår under kyndig vejledning af journalisten Peter Sloth, manden bag bestselleren "Mit liv som Elkjær", sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter: sin civile karriere inden for tv, forretningslivet og som fodboldkommentator.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

Danskerne kender Preben Elkjær som landsholdets målkonge nr. 1 på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. I dag fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere både på landsholdet og i store udenlandske klubber. Én ting er sikkert - det bliver ikke kedeligt!

Bestil din billet her... 

 

Luk