Menu

Deltag i DBU's fodboldskole 2017

image
19. marts 2017 kl. 15:20
DBU´s Fodboldskole 2017 er noget helt særligt!
DBU´s Fodboldskole 2017 er noget helt særligt! Det er nemlig 25. gang, at de første bolde rullede på DBU´s Fodboldskoler. Det kommer naturligvis ikke til at gå stille for sig. Oven i hatten fejrer vi nemlig i år 25-års jubilæum for Danmarks største fodboldtriumf - EM 1992. Dengang Vilfort, Faxe og alle de andre kunne løfte pokalen, havde det ikke kun betydning for landsholdstjernerne. DBU brugte de midler, der kom af EM-gevinsten til at opstarte fodboldskolerne året efter. Sådan hænger dansk fodbold stadig sammen, og derfor har DBU også i år valgt at koble EM-jubilæet og fodboldskolerne sammen. For deltagerne kommer det til at betyde en masse aktiviteter i EM-tegnet - men meget mere om det, når vi kommer lidt tættere på.

 

Som udgangspunkt er DBU’s Fodboldskole 2017 for børn født i årgang 2002-2009. Denne nedre aldersbegrænsning er besluttet ud fra et fagligt synspunkt. I udgangspunkt er der med aldersbegrænsningen taget hensyn til både børn og trænere, således at der er afstemt i forhold til mængde og intensitet i træningen over de fem dage fodboldskolen varer.

 

 

Vi er dog bekendt med at børn i nogen tilfælde (ofte dem der er født først på året), spiller på hold med årgang 2009 fordi de allerede er startet til fodbold. For at tilgodese dette, kan børn fra årgang 2010 født i januar, februar og marts undtagelsesvis få lov at deltage på DBU’s Fodboldskole. 

Hvor og hvornår
Vi tilbyder DBU’s Fodboldskoler hos værtsklubber geografisk fordelt over hele landet i folkeskolernes sommerferie fra uge 26 til 32. Du kan finde den DBU Fodboldskole som nærmest dig, her.

 

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.


Læs mere her: https://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/dbus_fodboldskole/for-deltagere/praktiske_oplysninger#kuk7JKc5EcCJmTr0.99

 

Køb billet her: https://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/dbus_fodboldskole/for-deltagere/map

Luk