Menu

Julefest 2021 - AFLYST

 

Julefest i Horbelev hallen lørdag den 27. november 2021 

fra kl. 14.00 til kl. 17.00

Kære alle sammen

Så er der atter julefest i Horbelev hallen. Vi starter med at pynte juletræet, så har du/I et julehjerte, en julekugle, en kravlenisse eller noget helt andet, du/I gerne vil pryde juletræet med, så tag det med og hæng det på juletræet, alle ting gemmes, og bruges igen til næste julefest.

Vi skal danse om juletræet, synge julesange, lave forskellige julelege, og hilse på julemanden. Han har gaver med til alle børn under 12 år. For de voksne er der amerikansk lotteri med fine gevinster. Ved små borde kan man klippe–klister, lave jule dekorationer og ballon dyr.

Pris pr. voksen er kr. 25,00, som betales ved indgangen. Børnene er gratis. I år er indgang til julefesten på siden af hallen ved p-pladsen.

I år vil salg af æbleskiver, gløgg, øl, vand, kaffe osv. foregå inde i hallen, da cafeteriet er optaget.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor julehyggen er i højsæde.

Efter julefesten er der fælles spisning, menuen er flæskesteg med tilbehør, pris 95,00 kr. pr. voksen og 50,00 kr. pr. barn under 12 år. Betaling vedr. spisning og KUN spisning, er til mobilpay 23417978. Tilmeldingen er bindende. Husk antal voksne og børn ved tilmelding. Seneste tilmelding og betaling er 15. november 2021.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen.

Mange julehilsner fra julenisserne Lis, Jette, Anette og Gitte.

Tilmelding til julefesten sendes ti l Anette på mobil nr. 2980 5397, senest 15. november 2021. Husk fulde navn og alder på barnet /børnene, hvis de er under 12 år, skriv også hvor mange voksne, som følger med barnet / børnene. Når I det ikke inden den 15. november 2021, så skriv alligevel, så finder vi ud af det.